POVESTEA NOASTRĂ

BINE AI VENIT!

Dorya promovează dress-code-ul pentru finețe, ținutele sunt revitalizate prin volume cu detalii simbolice, semnificative și culori care le scot din anonimat și le plasează într-o sferă de high fashion.

Realizate din materiale delicate, prețioase, în tonuri calde, colecțiile ies în evidenta prin croiala și detaliile elaborate, punând accent pe accesoriile realizate manual.

 Liniile feminine, croiala impecabilă, complexitatea designului și a printului, a atenției deosebite în alegerea materialelor, permit expresia totală a corpului feminin, toate având amprenta romantismului și al stilului clasic-chic, dar totodată având aerul modern al femeii puternice.

Diversitatea pieselor din colecțiile Dorya, variațiile de culoare și croiala fină permit acestea fie purtate cu ușurință de doamne și deopotrivă de domnișoare încrezătoare, toate căpătând un aer aparte potrivit oricărui tip de personalitate feminină.

Atelierul nostru întampină clienții cu un design glamour, cu ținute de zi și de seară pentru doamne, dar și o colecție specială pentru micuțele domnișoare.

Our partners

Cei ce dau viață rochiilor

Latest News

Ghid Mărimi

Dorești stabilești o programare?

Te Așteptăm Cu Drag!

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    No products in the cart.